АЈДЕЕ, ДИМЧЕ АПАСИЕВ ИСФРЛЕН ОД ЛЕВИЦА, ОНА ДЕНЕСКА БЕШЕ КАФЕ ПИЕЊЕ МЕЃУ СИЉАНИЦА И НЕСУДЕНИОТ ЗЕТ?!

0
1743

На Димитар Апасиев му е замрзнато членството во Левица и истиот нема право да се претставува како Левица. Оттука средбата која се оддржа помеѓу Апасиев и Силјановска за нас како раководство и членство на партијата не е легитимно и не ја изразува волјата на членовите на Левица. – Твитер пост на Левица.