АЈДЕЕ, ВМРОВСКИОТ ПОЗДРАВ ВО СВЕТОТ СЕ СМЕТА ЗА ЗНАК НА БЕЛИТЕ РАСИСТИ!

0
1679

Симболот со кој се поздравуваат вмровците во светот се сметал како знак на белите расисти?! Аууу јеботе… што дочекавме во Македонија да се бориме против бели расисти…