АЈДЕЕ, БОМБА НА ТВ 24 – ОВА Е СКАНДАЛ ОД ДЕСЕТИНА МИЛИОНИ ЕВРА: ЗГРАДАТА НА ВОДНО Е НА СЕМЕЈСТВОТО ИВАНОВИ, ШУРАТА КУПИЛ УШТЕ ДВА СТАНА!!!

0
1976

Покрај претседателот Иванов, во истата зграда на Водно два стана купил и неговиот шура. Во деталниот преглед на податоците за катастарската парцела до која дојде телевизија 24 со барање за слободен пристап до информации, стои дека до синот на Иванов ќе живеат и неговите братучеди. Братот на првата дама, Сашо Тоневски купил по еден стан за синот и за ќерката. На вториот кат, каде се наоѓа и поголемиот стан на Иванов, шурата купил стан од 109 метри квадратни. Вториот стан е исто на мансардата како Иванови, од 96 метри квадратни. И двете деца имаат и по една гаража.

ЦЕЛАТА СТОРИЈА НА ТВ 24 ОВДЕ