АЈДЕЕЕ, ПО 10 ГОДИНИ ЦРНА ПРОПАГАНДА, ТЕПАЊЕ И ЗАТВОРИ: Мисајловски на Афа – Доста е со омраза, нашите сограѓани сакаат позитивна политика!

0
1602