АЈДЕЕЕ: ПОБАРАНО РАЗРЕШУВАЊЕ НА КУМОТ НА МАФИЈАТА, ЈОВО ВАНГЕЛОВСКИ ЗВАНИ МИЉОН!

0
1318

Конечно си оди и најголемиот заштитник на мафијата во Македонија, кумот на Трајко Вељановски, најбогатиот судија во земјава, Јово Вангеловски познат по надимакот МИЉОН!

Линк до целата сторија ОВДЕ.