Ајдеее куртон Лаки почна да бара помош од Бранко за да го симне Заев од власт: БРАНКО ДРУЖЕ ПОМАГАЈ?!?!

0
1263

Куртон Лаки во најновата колумна на порталот Вечер го моли Бранко да му помогне да го симнат Заев од власт:

Бранко друже те нема што те нема, а не ми е јасно зошто е така. Заев почна дури и свежи плавиши да носи у партија при тебе жив, а ти дремеш негде со тие два-три пријатели што ти останаа. Дреми Бранко, ама стадото ти се разбега.

Стани Бранко, спасуј го стадото ако си уште тука, ако те има. Ако па стварно Заев те балсамирал, тогаш обеќавам дека ќе барам карта да те посетам у музејон на ВМРО. Таму кај што се Македонците. Ти лежи, а ја одам даље, работа ме чека.

Целата колумна ОВДЕ