АЈДЕЕЕ, КУРТОНИТЕ НА МИЦКО ПОЧНАА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ ДА ГИ СЛАВАТ КАКО ГОЛЕМА ПОБЕДА?!?!

0
973

Куртоните на Мицко започнаа со славје за уставните измени како голема победа на ВМРО-ДПМНЕ.