АЈДЕЕЕ: И Латас си дал оставка во Сител, ќе работел како продавач во клуб Валијант, ќе продавал вибратори и куртони!

0
893

latasnajnovikurtonvesticlass-6-research-4

Паметен избор. А што друго и му преостанува…