АЈДЕЕЕ, ВАСКО ЕФТОВ И ВИЛИПЧЕ РАСПАЛИЈА ПО ГРУЈО, ВИЛИПЧЕ НАЈАВИ ДЕКА САКА ДА БИДЕ ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ: Грујо ја предаде ВМРО ДПМНЕ за да се спаси себеси, требаше лани да си даде оставка и ВМРО да направи влада со ДУИ!

0
3331

– Груевски згреши што не се повлече лани, мислеше повеќе на себе отколку на ВМРО ДПМНЕ, да го направеше тоа сега ВМРО и ДУИ ќе беа на власт и ова немаше да случува. Јас би можел да бидам лидер на ВМРО ДПМНЕ!

Филип Петровски во емисијата на Васко Ефтов (32-ра минута од емисијата).