АЈДЕЕЕ АМАН БЕ, ПА НИЕ РЕЖИМ РУШИМЕ ИЛИ САМИ СЕБЕ СЕ РУШИМЕ: Геро му објави колумна на Петрит Сарачини кој ВЕЛИ ДА НЕ СЕ ГЛАСА ЗА ОПОЗИЦИЈАТА!!!

0
2362

Погледнете колку идиотски курвински кретенски се понашаат Геро и Петрит Сарачини. Вториот напиша колумна а првиот му ја објави на својот портал, во која Петрит ја прави лом опозицијата и дури вели да не се гласа за неа?!?!

За разлика од многумина, младичот не е воопшто разочаран. Напротив, го радуваат овие грешки во чекори на најголемата опозициска коалиција, затоа што па и некритичкото голтање на сè што се сервира од кујните на Бихаќка, не е на арно.

Подобро е што овој сигнал на компромисерство дојде порано, отколку подоцна. Белки ќе ги свести и луѓето во таа коалиција, во другите коалиции, а богами и гласачите.

Затоа што избор помеѓу помалото и поголемото зло не ни врши веќе работа. А ниту слепата доверба.


Па добро бе свињи едни ретардирани, дали сте вие при здрав памет?!

Извор : Мактел.Мк