АЈДЕЕЕЕ РАСКОЛ ВО ВМРО-ДПМНЕ : ЕКС МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, НИКОЛА ТОДОРОВ ФОРМИРА ПАРТИЈА И ЌЕ АКУМУЛИРА НЕЗАДОВОЛНИ ВМРОВЦИ НА ИЗБОРИ?!

0
1275

Нов пристап – Предлагам да почнеме заедно да работиме. Сите партии, власт, опозиција, невладини, експерти, активисти. Сите.
Никола Тодоров предлага решение кое е базирано на истражување на оваа проблематика, во кое е сигурен дека ќе даде видлив ефект. – Ова стои на фејсбук страната на ,,Ново ВМРО-ДПМНЕ” каде претседател е или ќе биде екс министерот за здравство, Никола Тодоров кој по се изгледа ќе акумилира незадоволни вмровци од неговата матична партија, ВМРО-ДПМНЕ.

Сепак би било интересно доколку ова се покаже како точно и ново на македонската политичка сцена.