АЈДЕЕЕЕ НАРОДЕ ПОМАГАЈТЕ И НА ТЕТКА БИБИ, ЌЕ СЕ САМОЗАПАЛИ ЗА МАЧЕДОЊА!

0
1208

Тетка Биби ќе се самозапали за Мачедоња, луѓе помагајте.