АЈДЕЕЕЕ, И ОВА ДОЧЕКАВМЕ ДА ГО ВИДИМЕ

0
1269

И ова во животот го дочекавме, упм, после сите напади врз генералниот секретар на СДСМ, Кирацов, дочекавме Душко млекарот да го брани Грујо, кој поради него гниеше затвор.