АЈДЕЕЕЕ: И АЛЕКСАНДАР ПАНДОВ ВЛЕГУВА ВО ТРКАТА ЗА ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ!

0
2122

– Размислувам да се кандидирам за лидер на ВМРО ДПМНЕ, благодарен сум на тие кои ме предложијана социјалните мрежи, ќе размислам добро овие денови околу тоа.

Алекдандар Пандов во емисија на Алфа ТВ.

По Филип Петровски, Мирка, ова е трет куртон кој е во игра за лидер на ВМРО ДПМНЕ. Ние одамна навиваме за Оливер Андонов, само тој е по блесав од паторот!