АЈДЕЕЕЕ, ЕВЕ ГО НАЈГОЛЕМИОТ КРИТИЧАР НА ЗАЕВ, ИВОР МИЦКОВСКИ ВО ДРУШТВО СО САШО МИЈАЛКОВ ВО ДИСКОТЕКА ВО СКОПЈЕ!

0
3307

На Твитер се појави фотографија на најголемиот критичар на Заев, Ивор Мицковски и Сашо Мијалков во дискотека во Скопје.