АЈДЕЕЕЕЕ НАРОДЕ, ГО ДОБИВМЕ НЕПОТИСТОТ НА ГОДИНАТА : ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА ОД ВМРО-ДПМНЕ ВРАБОТИЛ И ШУТО И РОГАТО ОД ФАМИЛИЈА ЗА ВРЕМЕ НА ГРУЕВСКИ КАКО ПРЕМИЕР!

0
1944

– Сопругата на пратеникот Димитар Стевананџија, Јулија Стевананџија е вработена во здравствениот дом во Прилеп.
– Марија Адамческа, сестра на Стевананџија е вработена во Центарот за јавно здравје во Прилеп.
– Неговиот вујко, Јоска Матески, е вработен во Апелациониот суд во Битола.
– Тетката на Стевананџија, Соња Костоска, е вработена во Основниот суд во Прилеп.
– Неговата братучедка Емилија Матеска пак е вработена на Универзитетот Климент Охридски во Битола.