АЈДЕЕЕЕЕ, СЕГА И БРАТО ТРАМП ГИ ПРЕДАДЕ ВМРОВЦИТЕ

0
468

Емисијата од пред 2 години во која Миленко и Мирка два саата се лигавеа како Трамп ќе го спасел ВМРО од одење во опозиција: