АЈДЕЕЕЕЕ БАСИ МАЈКАТА БАСИ, ЛЕВИЦА И ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА НА ЈАНКО БАЧЕВ ВЛЕГУВААТ ВО КОАЛИЦИЈА?! НЕ ЗА ЏАБЕ СТАРИТЕ ВИКААТ СКИМ СИ ТАКАВ СИ, ЕДНАШ ФАШИСТ ЦЕЛ ЖИВОТ ФАШИСТ!

0
747

Кога слепиот ќе прогледа, заборава како му било без вид….Дај му на човек еден прст, ќе ти ја земи цела рака!

Сега, кога завршува изборната кампања, еве уште еден доказ за новите политички измамници од шарените од Левица кои ја рушеа Македонија. Собираат донации, велејќи дека се мала партија со минимални средства, деца на работници и стечајци, вакви, онакви ама излегоа никакви по задача.

Внимавајте сега: Од буџетот имаат добиено: за 2017 – 1.520.976; за 2018 – 5.373.999; за 2019 -5.813.351; за 2020 – 3.923.079; за 2021 – 4.288.877

или #ВКУПНО – 20.920.282 денари (340.167 евра).

За новиот изборен цилус 2021 – 2024 ќе добиваат годишно по околу 75.000 евра или вкупно 300.000 евра и со претходно спомнатите

#ВКУПНО 640.000 евра.

Такви се шарените од Левица кои по задача го забавуваат народот со божемни кавги со Заев, а тоа не му прави штета на Заев туку на опозицијата.

Жално, но вистинито…Патем сте слушнале ли шарените соросоиди од Левица да имат дадено, на пример, стипендија, школарина или било каква помош на некое дете на стечаец, работник…

Да се вратам на почетокот: Кога слепиот ќе прогледа, заборава како му било без вид….Дај му на човек еден прст, ќе ти ја земи цела рака!
Фејсбук статус на лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев.