АЈДЕЕЕЕЕЕ, ПОКРАЈ ПАРИ ЗА УПАДОТ ВО СОБРАНИЕ НА 27-МИ АПРИЛ И ПОКРАЈ 12 ХЕКТАРИ ЗЕМЈА, ВМРОВЧЕТО ИГОР ДУРЛОВСКИ СИ КУПИЛ И КУЌА НА МЕСТО КАДЕ ЌЕ СЕ ГРАДИ РЕГИОНАЛНА ДЕПОНИЈА?!

0
732

Игор Дурловски со земените 200.000 евра за организирање на протести и обидот за убиство на пратеници на 27 Април во Собрание, покрај 12 хектари земјиште си купил и куќа(документ во прилог), каде што ќе се гради регионална депонија! Патриотски зарем не? #ФејкПатриоти