АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ, КАКВА ТРАГИКОМЕДИЈА И ДРАМА – СОТИР КОСТОВ СИНОЌА ИМАШЕ ЛУДА БОМБА НА КАНАЛ 5 : ОРЦЕ КАМЧЕВ СЕ ОПИЛ ВО КАФАНА И НА ШЕГА ВРТЕЛ ТЕЛЕФОНИ ПО АМБАСАДОРИ ДА МУ ПОМОГНАТ ДА ИЗБЕГА И ЗАТОА АНБ ПИШАЛЕ ТАКВА БЕЛЕШКА!

0
840

– Ова ми го кажаа луѓе на кои им верувам, пред некој ден Камчев со друг бизнисмен се развеселиле во кафана во внатрешноста на земјата и почнале на шега да вртат телефони по странски амбасадори да му помогнат да избега од земјата и тоа го слушнале келнерите и ја известиле АНБ и затоа се алармирало ОЈО и се пишала белешка дека ќе бега!

Хахааа, Сотир Костов на Канал 5 опна многу љута бомба, цар е човеков, цааар! Тој мисли дека му помогна со ова на Камчев ама он го закопа, ем ја амнестираше АНБ од кај тие да знаат дека тој се шегува или е сериозен…