АЦО ИНФОМАКС : ПОПЕТРЕВСКИ ЕДНО ГО ПРАШУВА ОВОЈ ЛУПА РАБОТИ ЗА ДА ЗВУЧИ ПАТРИОТСКИ! МИЦКОСКИ ВО АЛСАТ БАРА ПРВО ИЗБОРИ, ПА АКО ГИ ДОБИЕ ПА ПОТОА ЌЕ ГЛАСА ЗА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ!

0
779
  • Многу логично прашање му постави Васко Попетревски, овој си набројува многу работи за да звучи патриотски.Тој не ги чувствува овие работи и тоналитетот му е таков, национално единсво, чувства. И Васко Попетревски му вика, добро, што не се ангажираш сега да ги добиеш гаранциите, сега да добиеш подобар пакет, Мицкоски вика па не, на избори да идеме прво па после.

    Дефакто значи додека не ги добие изборите нема да гласа а кога ќе ги добие ќе гласа за уставни измени.

Александар Митовски во ,,Инфомакс”.