АЦО ЦИА : МИЦКОСКИ ГО ЗАМАЈУВА ЧЛЕНСТВОТО ЗА ДА ОСТАНЕ НА ФОТЕЛЈАТА НА ВМРО-ДПМНЕ, ЗНАЕ ДЕКА НЕМА ДА ДОБИЕ ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ, ЗНАЕ ДЕКА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ ДО ИЗБОРИ МОРА ДА СЕ СЛУЧАТ, ЗНАЕ ДЕКА ТИЕ ЌЕ СЕ ГЛАСААТ СО НЕГОВИ ПРАТЕНИЦИ И ТОА МУ Е ЕДИНСТВЕНА ШАНСА ДА СЕДИ НА ТАА ФОТЕЛЈА НА ВМРО-ДПМНЕ

0
949
  • Единствената политика која што ја води Христијан Мицкоски е да го замајува членството и секој превземен чекор, секоја превземена одлука му е замајување на членство, ниедна друга идеја, ниедна друга замисла нема околу тоа.

    Се што прави е да го замајува членството, меѓудругото и последната приказна заедничка влада затоа што знае дека нема да добие предвремени избори, знае дека до избори уставните измени мора да се случат, знае дека уставните измени ќе се случат со негови пратеници и знае дека единствена шанса тука да седи на таа фотелја во ВМРО-ДПМНЕ му се филмови.