АЦО МЕЧКА, МИЛОШ И ФИЛИП ПЕТРОВСКИ СРЕДЕ ЕМИСИЈА ВО ,,ИНФОМАКС” ЌЕ СЕ ПОТЕПАА ОД СТОЛИЦИ ОД СМЕА НА ВИДЕОТО КАДЕ МЛАДИ ВМРОВЦИ НА ТРИБИНА ВО ПРИЛЕП ДОБИВААТ ИНСТРУКЦИИ ЗА СКАНДИРАЊЕ НА НЕГОВОТО ИМЕ

0
1449

Во синоќешната емисија на ,,Тешки муабети” во студиото на ,,Инфомакс”, водителите Милош Милошевски, Александар Митовски и ководителот Филип Петровски прснаа од смеа на видеото од Прилеп каде млади вмровци со инструкции го скандираа името на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.