АЦО КЕРОЗИН ФАТЕН СО СПУШТЕНИ ГАЌИ КАКО КРЕИРА ЛАЖНА ВЕСТ

0
802

Што вели ВМРО-ДПМНЕ…
Што велат европските и светските лидери…
ВМРО-ДПМНЕ – по обичај креатори на лажни вести…
Доказ е сликата од Лондон… Една слика – 1000 зборови…Фејсбук статус на министерката за правда, Рената Десковска.