АЦО КАБРАНОВ ЖЕСТОКО РАСПАЛИ ПО КАНАЛ 5 : Стојменови се поголеми лешпери од Боки 13-ка, Боки нас платите ни ги даваше на сметка а Стојменов ги даваше во плико а не пријавуваше на минималец!

0
767

Свесен сум дека 1тв и пред тоа беше но со аферата и посилно ќе биде вреќа за боксирање и офирање на, како што не викате, ѕвезди, бардови и слично. Јас како главен уредник од првиот ден имав хонорар од 50 илјади денари, не евра да не се збуните, и целиот износ го примав не на рака туку преку авторска агенција со платен персоналец.

п.с Ова решив да го објавам јавно на мојот фејсбук не на адресата на истражувачката телевизија на која и порачувам, се што има или ќе ископа за мене, а кое ке ме компромитира како алчен платеник слободно да објавите. И да нема љутиш, почнете или барем завршете го истразувањтп со вашиот двор .

АЦО КАБРАНОВ