АЦО ИНФОМАКС : СТЕФАН ЛАЗАРОВ ИМ ВЛЕГУВАЛ ВО ДОМОВИТЕ НА ЛУЃЕ СО ТЕШКА ФИНАНСИСКА СОСТОЈБА КОИ СЕ ЕМИТУВААТ ВО ХУМАНИТАРНАТА ЕМИСИЈА ,,СРЦЕ НА ДЛАНКА”, НА НИВНА ЧОВЕЧКА МАКА И МИЗЕРИЈА СЕ ПОПУЛАРИЗИРА ШТО ГО ПРАВИ НЕГОВИОТ ЈУТЈУБ КАНАЛ ПРОБЛЕМАТИЧЕН И ОДВРАТЕН!

0
2129
    • xГенезата на тој ЈутЈуб канал е многу проблематична бидејќи се снимаат снимки со луѓе кои што се најчесто во тешка финансиска состојба кои барале помош од други емисии.

      На пример Лазаров има направено анализи и има влегувано во домови на луѓе кои биле учесници во хуманитарната емисија ,,Срце на Дланка” која што оди на Алфа ТВ.

      И сега секое емитување на една таква емисија Лазаров им влегува по дома со што ја користи човечката мака и мизерија да се популаризира што е проблематично и одвратно.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”