АЦО ИНФОМАКС : СДСМ СЕ ОДЛЕПИ КОМПЛЕТ ОД ЧЛЕНСТВОТО, ИЛИ ГИ ГАСЕА ТЕЛЕФОНИТЕ ИЛИ НЕ СЕ ЈАВУВАА НА НЕГО, НЕ ЧУВСТВУВАА ОБВРСКА КОН ЧЛЕНСТВОТО!

0
256
  • Не се секирај, телефонот исклучен или не се јавуваат на него. Оваа влада не чувствуваше обврска кон членството, се одлепија комплет и се случи тоа што се случи.

Ацо Инфомакс во ,,Тешки Муабети”.