АЦО ИНФОМАКС : РАКОВОДСТВОТО НА ВМРО-ДПМНЕ НА ЧЕЛО СО МИЦКОСКИ АКО СЕ РАЗБИРАА ОД НАДВОРЕШНА ПОЛИТИКА И АКО ГО РАЗБРАА СООПШТЕНИЕТО НА АМБАСАДАТА НА САД ДО СЕГА ЌЕ БЕА ВЛАСТ!

0
594
  • Раководството на ВМРО-ДПМНЕ на чело со Мицкоски ако имаа тие идеја како се води политика и ако знаеја да ги следат настаните од геополитичките движења, движењата во меѓународната сфера, надворешната политика они ќе беа власт.

    ВМРО-ДПМНЕ не разбираат дека за време на потпишувањето на договорот се појави цела амбасада на чело со амбасадорката на САД, Агелер.

Коментар на Александар Митовски на ,,Инфомакс” околу соопштението на ВМРО-ДПМНЕ на изјавата на американската амбасада дека владата на САД на некој начин го прекорила СДСМ.