АЦО ИНФОМАКС : МИЦКОСКИ НЕ ЗНАЕ ШТО ЗБОРУВА, ЕДНАШ ВЕЛИ НЕМА ДА ИМА УСТАВНИ ИЗМЕНИ ПОД БУГАРСКИ ДИКТАТ, ПОТОА ВЕЛИ ЌЕ ГЛАСАМЕ ЗА УСТАВНИ ИЗМЕНИ СО ОДЛОЖЕНО ДЕЈСТВО

0
820
  • Го поддржувам Мицкоски да ги извади ДУИ и Алијанса од Влада. Но, потоа се врати на првата позиција на лидерската средба бугарите во устав без ДУИ и Алијанса во Влада.За два дена после тоа да излезе на трибина и кажува ја затворам оваа тема тука, нема да има промена на уставот под бугарски диктат, еве го чекаме Ковачевски да кажат која од овие две понуди прифаќаат, и повторно му нуди на Ковачевски да гласа за бугарите во уставот со одложено дејство, ама да влезе во Влада без ДУИ и Алијанса.

Александар Митовски во ,,Инфомакс”.