АЦО ИНФОМАКС : МИЦКОСКИ НЕ ЗНАЕ ШТО Е ВРХОВИЗАМ И ЕЛИТИЗАМ, МИСЛИ ДЕКА ТОА ШТО НОСИ СКАП СААТ Е ВРХОВИЗАМ

0
605
  • Мицкоски е аналфабет кој не знае што е врховизам, кој мисли дека врховизам е скапиот саат кој што го носи, значи врховизам го помеша со елитизам демек скап саат носам.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”.