АЦО ИНФОМАКС : МИЦКОСКИ НАМЕСТО ДА ПОДДРЖИ АМНЕСТИЈА ЗА УСТАВОБРАНИТЕЛИТЕ ТОЈ МОРАЛИЗИРА И ЗБОРУВА ОД ПИ*КОВЕЦ ОД НЕКОЈА ЧЕШМА ЗА ПЛЕЈСТЕШНОТ НА ВНУКОТ НА КОВАЧЕВСКИ! ДРУЖЕ, НЕМОЈ ДА МОРАЛИЗИРАШ ПА ДА НЕ ИЗЛЕЗАТ ПОРАКИТЕ ОД КАЈ ЕДЕН НАШ КОЛЕГА ШТО СИ НАРАЧУВАЛ И ШТО СИ ПРАВЕЛ

0
338
  • Денеска пази го лицемерието или игнорирањето на целата ситуација во Собранието Мицкоски дава изјава некаде пак од Пи*ковац и отвора чешма или нешто друго не знам што правеше, и изјава за камерата од штаб која што снимка потоа ја пуштаат од штаб изјава за Ковачевски.Не се занимава со ситуацијата со гласањето околу амнестијата за правобранителите бидејќи таму нема новинар да му постави прашање него зборува за Плејстешнот на внукот на Ковачевски и морализира.

    Друже, немој многу да морализираш па да не излезат пораките од кај еден наш колега за тоа што си нарачувал, што си правел и како ти ги морализираш овие работи.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”.