АЦО ИНФОМАКС : МИЦКОСКИ Е ПРОТЕЖЕ (ШТИТЕНИК) НА БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ И ОДРЖУВА КОНТАКТИ И КООРДИНАЦИЈА СО НЕГО НА ДНЕВНО НИВО ПРЕКУ ГОРАН МИНЧЕВ!

0
779
  • Ние во неколку наврати сме кажале дека Христијан има контакт со Бранко Црвенковски и одржува контакти, координација на дневно ниво преку Горан Минчев кој е кум на Бранко Црвенковски што значи дека Мицкоски е протеже (штитеник) на Бранко.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”.