АЦО ИНФОМАКС : МИЦКОСКИ ВО ПРЕГОВОРИТЕ СО СДСМ НЕ НУДИ НОВИ ОПЦИИ ТУКУ СЕ ПРАВИ БУДАЛА, ГО БАРА ТОА ШТО ПРЕТХОДНО СЕ МУ БЕШЕ ПРИФАТЕНО А ПОТОА ОД ТОА ПРАВИ ХАОС И КАКАФОНИЈА

0
1060
  • Мицкоски не дава нови опции како што тврди туку се прави будала, и она што веќе му е прифатено повторно го бара.

    Му беше прифатено ДУИ да излезе од Влада, прифати за рок од пет минути, премиер прифатено, министерство за МВР прифатено, и сега тоа што му е прифатено повторно го бара.

    Тоа е теорија на хаос и какафонија.

Александар Митовски во ,,Инфомакс”.