АЦО ИНФОМАКС : КОСТОВСКИ ОД БУТЕЛ ПОТВРДИ ДЕКА СЕ СРЕТНАЛ СО ЛУЃЕ НА ДАРДИШТА, ПОДОЦНА ЕДЕН ОД ОТСТРАНЕТИТЕ ОД КОМУНАЛНА ХИГИЕНА ГО ВРАБОТИЛ СО РЕШЕНИЕ ВО ОПШТИНАТА

0
561
  • 2-3 дена пред да се случи оваа средба, кои на 23 или 24 мај добиле откази додека оваа средба била на 25 мај.

    Денеска Костовски потврди дека имал ваква средба но велеше дека тоа е средба со граѓани но потоа и Левица објави еден документ каде што еден од отстранетите од Комунална Хигиена од истиот овај клан е вработен во Општина Бутел со решение пред 5-6 дена.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”.