АЦО ИНФОМАКС : КОАЛИЦИОНИ ПАРТНЕРИ НА МИЦКОСКИ СЕ СОЛЗА ГРЧЕВА, СИНОТ НЕЈЗИН Е КАНДИДАТ НА ПРОРУСКА ПАРТИЈА ЗА СОВЕТОТ ВО СОФИЈА, ЈАНКО БАЧЕВ И ЕДНО РУСКО КРИЛО ВО ВМРО-ДПМНЕ И МИЦКО ВИКА ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ Е РУСКО ВЛИЈАНИЕ ВО ЕУ?!?!

0
856
  • Синот на Солза Грчева е кандидиран за советник во Софија на петто место предложен од проруска, и тоа добитно место за советот на Софија.Јанко Бачев нели е во коалиција со Мицкоски, тој некојси со руско име и презиме. И Мицко излегува и вика францускиот предлог е руско влијание во ЕУ?!

Милош Милошевски за ,,Инфомакс”.