АЦО ИНФОМАКС : ЗАЕВ ЗА МИЦКОСКИ Е АКАДЕМИК И НОБЕЛОВЕЦ

0
867
  • Заев испадна факман, го извозе лидероткој сака  да се претстави како лидер, професор доктор и даскал.

    Заев за Мицкоски е академик и нобеловец, за ова би му дал нобелова награда за политика.

Александар Митовски за ,,Инфомакс”.