АЦО ИНФОМАКС ДО СТОИЛКОВИЌ : ДА НЕ ЗБОРИМЕ ЗА КОРИСНИ ИДИОТИ БИДЕЈЌИ НЕМА ДА ТИ СЕ СВИЃА! АБЕ ШТО НЕ СИ МОЖЕЛ ДА ДОЈДЕШ ДА ГЛАСАШ?! ТОЛКУ ТИ БИЛО БИТНО, АКО ТИ БИЛО БИТНО ЌЕ СИ ГЛАСАЛ!

0
582
  • Немој да зборува за корисни идиоти, да не отвораме такви теми којшто нема да му се свиѓаат. На првиот коментар на статусот на Стоилковиќ како предлагачи сте морале да бидете на седницата, на што Стоилковиќ одговорил, а што ако не сме можеле?! Што не си можел?! Толку ти било битно, ако ти било битно си можел, мизерно.

Александар Митовски на ,,Инфомакс” за статусот на пратеникот Иван Стоилковиќ околу негов пост за што не присуствувал на седницата каде се гласало за амнестија на затворениците од 27 април.