АЦО ИНФОМАКС ДО БОТ НА МИЦКОСКИ : ГРУБИ ЗА ПЛУКАЊЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА НЕ ПЛАЌА ОД 35.000 ДО 50.000 ЕВРА МЕСЕЧНО

0
833
  • Прашањето на ботот од ,,Белата Палата” е колку ве плаќа Артан Груби за плукање за плукање по опозицијата, иако опозицијата ја правите уште појака. Па 35.000 до 50.000 месечно.

Александар Митовски во ,,Иинфомакс