АЦО ИНФОМАКС : ВО СУШТИНА ВМРО-ДПМНЕ СЕ СВЕДЕ НА КОРИСНИ ИДИОТИ, ПОЛИТИКАНТИ, ЛОПОВИ И ТОА СИТНИ СО ПРЕСУДИ, ЛОПОВИ И ГИЛИПТАРИ ПО ИНТЕРНЕТ КОИ ОТКАКО ЌЕ МИ СЕ ЗАКАНАТ ШТОМ МЕ ВИДАТ БЕГААТ И ВРТАТ ГЛАВА!

0
466
  • Во суштина ВМРО-ДПМНЕ се сведе на корисни идиоти, политиканти, лопови и тоа ситни лопови со пресуди. Ти текнува на оние што крадеа шноли, има еден што бил во затвор па него му даваат да биде сега опинион мејкер, а во затвор бил за кражба, лопов.

    Луѓе low life лопови и гилиптари ми се закануваат нонстоп којшто кога ќе ме видат ја вртат главата и бегаат.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”.