АЦО ИНФОМАКС : ВМРО-ДПМНЕ НА ЗАТВОРЕНИТЕ ОД 27 АПРИЛ ИМ ВЕТУВАШЕ БРДА И ДОЛИНИ, НА НИВНИ ГРБ ТЕРАА КАМПАЊИ, ГИ ТЕРАА ПО ФЕЈСБУК СТАТУСИ ДА ГО ФАЛАТ МИЦКОСКИ А СЕГА КОГА ТРЕБА ДА СЕ ГЛАСА ЗА НИВНА АМНЕСТИЈА ГИ НЕМА, БИЛЕ БОЛНИ, НА РУЧЕЦИ ВО БИТОЛА И СЛИЧНО!

0
436
  • Никој не ги амнестира владејачките партии, од нив се очекува да бидат предавници како што се, ама овие којшто се повикуваат на идеологијата и којшто ги злоупотребуваат уставобранителите којшто прават кампања со нив врз нивен грб и којшто им ветуваат брда и долини којшто ги тераат да пишуваат статуси каде треба да го фалат Мицкоски, тие луѓе којшто ги искористуваат додека се овие во затвор имаат морална и етичка обврска да бидат на лице место и да гласаат ЗА амнестјиа. За да биде на крај краишта во историјата дека цела опозиција заеднички гласала и двајца пратеници од власта за ослободување на браќата од 27 април.

    Инаку едниот бил болен, двајца на Широк Сокак на ручек, третиот бил се шетал по Македонија, четвртиот и петтиот надвор од Македонија, некаде северно, избегал од час.

Александар Митовски за ,,Инфомакс”