АЦО ИНФОМАКС : БОТОВИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ СЕ УПЛАШЕНИ ОД АГЕЛЕР ПОРАДИ НАЈАВЕНАТА ЦРНА ЛИСТА НА САД ВО ЗЕМЈАВА БИДЕЈЌИ ДЕЛ НА ТАА ЛИСТА ЌЕ СЕ НАЈДАТ И НЕКОИ ВМРОВСКИ БОТОВИ ГО ЛАЖАТ МИЦКОСКИ И ЧЛЕНСТВОТО ДЕКА ЦРНАТА ЛИСТА НА САД Е НЕБИТНА И НИШТО НЕМА ДА СЕ СЛУЧИ ПА СЕГА ПРАВАТ АЛИБИ ЗА ПОРАЗОТ НА ВМРО-ДПМНЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!

0
772
  • Како нешто да се чувствува во вордингот на ботовите на дувлото од ВМРО-ДПМНЕ. Имаше американската амбасадорка Агелер во која што вели наскоро ќе има црна листа од неколку лица кои ќе бидат објавени и следен на низа поради навреди на Агелер од страна на таа ботовска мрежа од дувлото на ВМРО-ДПМНЕ, така сами го викаат тие дувло во која што ја навредуваа Агелер од типот на ,,па што ако ги ставите луѓето на црна листа, небитно е тоа и ништо нема да се постигне, тој што е на црна листа има предност во Македонија”.

    Очигледно се работи за самохрабрење, тие веројатно чувствуваат нешто од таа изјава на Агелер па сега прават сопствено алиби демек не се секирај шефе ќе тепаш на избори и ќе останеш на чело на партија.

Александар Митовски на ,,Инфомакс”.