АХАХАХА – Хорхе е ЦАР: Се жали дека Заев не бил како Бранко, затоа што Бранко по кризата на 24-ти декември дошол кај него во кабинет и почнал преговори со Груевски, и сега бара од Заев да наседне на истата финта и пак да дозволи ДПМНЕ да направат мајмуни од СДСМ!

0
559

horheintervjusitel

Хорхе е цар! Излезе дека главен проблем во државата е што Зааев не сакал да оди кај него во кабинет?! Тој кажа дека за разлика од Бранко, Заев дошол кај него во кабинет по кризата на 24-то декември и почнал преговори со Груевски зад затворени врати. А сите знаеме како заврши таа работа.

Сега Хорхе бара од Заев да го следи истиот пат?! Па овој е ЦАААР!

Досега ти Хорхе, цепеницо една мутава, имаше време да покажеш дека си претседател на сите граѓани и дека мислиш со своја глава, но ништо од тоа. Ти освен што молчеше и никаде те немаше, и кога зоруваше плукаше по опозицијата. Така направи и од последното обраќање во парламентот каде пола говор го посвети за оцрнување на опозицијата и сега бараш опозицијата да те почитува??!

Еве како изгледа еден настап на Хорхе во собрание, цело време фалење на работата на владата, без ниту една замерка, и плукање по опозицијата, ова претседател е или портпарол на ДПМНЕ (на 10-та минута од излагањето, претседателот влегува и во вербална расправија со пратениците на СДСМ па почнуда да им дофрлува од говорницата?!?! 😀

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?t=823&v=KCOuxBWanCE[/youtube]