АУУУ ОВА Е ЈАКО : ДИМЕ СПАСОВ НА УДАР НА СТРАНСКИ СЛУЖБИ?

0
565
Според последните информации цела Влада е на нозе по пријавата на министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов дека неговата електронската пошта била хакирана.
dime-spasov-intervju-3
Дали странски служби стојат позади хакирањето на неговата електронска адреса барајќи докази за наводен криминал на власта?
Министерот Спасов откако го забележал тоа веднаш за случајот ја алармирал полицијата. По негова пријава МВР покренало истрага за случајот. Така е тоа кога не пушта life на Candy Crush Saga.
Инаку од извор на Народен Глас дознаваме, пасвордот на министерот Диме Спасов бил : РингеРингеЈаја 😀