АУУУУ ЈАКО – Артан Груби штотуку го закопа Грујо и цело ВМРО ДПМНЕ пет метра под земја: СО МАКЕДОНИЈА ВЛАДЕЕ УЧК, ОД ВЛАДА, ПРЕКУ СОБРАНИЕ И СУДОВИТЕ ПА ДО ОПШТИНИТЕ!

0
11104

„УЧК ја води владата на Република Македонија, УЧК го води Собранието на Р. Македонија, УЧК ги води општините во Р. Македонија….“

Артан Груби, Топ Тема, Телма, понеделник 30.11.2016

Патриоти од ДПМНЕ некој коментар ќе Ве молам???