АУУУУ КАКОВ ШОК ЗА ГРУЈЧЕ – КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА СЕ СВРТИЈА ПРОТИВ НЕГО, БОБАН ГОМКОВИЌ – ГРУЈО Е ПРЕПИШУВАЧ И ТЕЖОК ЛОПОВ!!!

0
2202

Бобан Нонковиќ, еден од тајфата на режимски медиумски перјаници на претходната власт на ВМРО-ДПМНЕ како дописник на Брисел кој важеше еден од клучните алки за искривување на сите негативни извештаи на европската комисија претставувајќи ги како извештаи во кои се пофалува владата на Никола Груевски по промената на власта веќе не е дописник на МИА па сега мора да го заработи лебот преку возење камионче низ Брисел заработувајќи околу 3.000 евра плата.

Веќе му пукна филмот па на објавата каде Миленко го обвинува директно Груевски за фалц докторат доскорешниот дописник и куртон на МИА Бобан Гомковиќ постирал пост во кој се вели дека магистратурата на Грујо ја правела пола влада со народни пари и дека е препишувач и голем лопов клептоман.