АУУУУ, КАКВА ГЛЕТКА ЧОВЕЧЕ: Со Грујо останаа само политичките ИСПУШОЦИ – Стевчо Муња, Ѕинго, Амди, Бојо, Титови Леви Сили, АУУУ ЧОВЕЧЕ, ПА ОВА Е ГРЕОТА, ГРУЈО Е ПОРАЗЕН ПОСРАМЕН ИЗОЛИРАН ОСАМЕН!!!

0
2932

Заев, што му стори бе на Грујо?!?! Па на што личи бе ова сега од Грујовата коалиција?!?! Само политички испушоци и маргиналци, останаа само Амди, Стевчо Муња, Ѕинго, и оној грев од Титови Леви Сили…kolaicija-jpeg3_-640x362

Цццц, па Грујо е веќе осамен, изолиран, поразен, сотрен, начукан во глувчешка дупка!

Оваа глетка денеска од коалицијата на Грујо толку многу наликува на Хитлер пред самиот пад на третиот рајх, кога на фронтот испраќал старци, деца и ментални пациенти!!!

world-war-ii-20th-april-1945-german-leader-adolf-hitler hj-soldiers-wounded

Грујо власта пред 10 години ја почна со Тито Петковски, Павле Трајанов, Лиле Поповска, Неждет Мустафа, Јове Кекеновски, Љубе Бошковски, скриена подршка од Љубчо Георгиевски, Трифун Костовски, Трајко Славевски, Никола Димитров, Владо Лазаревик, НДМ на Јанко Бачев… Од сето тоа, по бомбите, ништо не остана на бродот кој тоне, па дури и Зоран Ставревски ја дувна на време!

Пред тоа ја збришаа и Боцевски и останати аналитичари.

Од друга страна Заев се засили и со НВО секторот и граѓанството и независни интелектуалци, а се родија и неколку центристички и десни коалиции!

Грујо е оставен на метрометина и ќе биде масакриран на следниве избори!

Режимот се клати како германски бункер во Берлинско предградие во 1945-та!

ГОТОВИ СЕ!!!

Извор : Мактел.Мк