АУУУУ, ЕВЕ ЗОШТО СЕ УСРАНИ, ЕВЕ ЗОШТО ПАНИЧАТ И СЕ ЗАКАНУВААТ СО КРВ: Победата на ДПМНЕ виси во воздух за само 77 гласови во шеска!!!

0
5520

Ако се промени оваа цифра за само 77 гласови, СДСМ ќе добие плус еден а ДПМНЕ ќе изгуби еден пратеник и ќе бидат 50 – 50 по што СДСМ ќе прави влада!

Еве зошто вриштат и се закануваат со крв и војна, им гори под нозете, веќе им се гледаат занданите во Идризово јасно како бел ден!!!

15592056_1289976487720400_362588936_n