АУУУУУУУУУ АХАХАХАХАХАХ, ТРАГЕДИЈА ЗА ЛАТАС : Ќерката на најголемиот хомофоб во државата е ЛЕЗБЕЈКА?!

0
2380

latas

Најголеиот хомофоб во Македонија доживеа таква трагедија ќерка му да е лезбејка, барем според она што го пишува актерката Ирена Ристиќ:

irenaivalataslezbos

 

Од фејсбук зидот на Ирена Ристиќ