(Аудио) Јанакиевски и Владимир Пешевски: Oвој што барал Кинезов тука?

0
1279

pesevski_saracini_janakieski_g

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=c04mRmJPI9o[/youtube]

Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Владимир Пешевски

 

ВП: Да.

МЈ: Владо.

ВП: Е.

МЈ: Не знам дали ти се јави шефов, на мене ми се јави.

ВП: Добро.

МЈ: И вика, да ги викниме. Двеве компании.

ВП: Ааа…овој што барал Кинезов тука?

МЈ: Не знам Владо, го видов, ја мислев дека е со тебе.

ВП: Кај, кај седеше?

МЈ: А? Па јас чекав кај Кире пред врата и тој излета од…од ова…како се вика…билатерална, од таа врата излезе.

ВП: Е па тогаш бил кај шефот.

МЈ: Не знам кај бил. Можда бил таму.

ВП: Ти кај си сега?

МЈ: Кај Кире. Ти кај си?

ВП: Ја у канцеларија.

МЈ: Ај че дојдиме кај тебе за две минути.

ВП: Ајде.