(Аудио + Фото) СКАНДАЛ: Директор од Кр.Паланка фатен како злоупотребува службен телефон за партиски цели

0
698

Директорот на ОУ Илинден од Крива Паланка е фатен на дело како од службениот телефон кој му го плаќа училиштето т.е ние граѓаните, истиот веќе подолго време го користел за партиски цели.

Од службениот број на директорот веќе неколку години се праќани илјадници пораки до партиски активисти на Вмро Дпмне од Крива Паланка.

Известувања за партиски состаноци, митинзи, протести.

Денес од истиот овој број повторно беа испраќани СМС пораки со покани за претстојниот контра-протест во оваа општина.

13187733_853920864735687_340465868_n

Ете почитувани читатели, слушнете и видете како ДПМНЕ ги злоупотребува државните ресурси.

Нема држава, се е партија!